هشدار انصارالله به عربستان: هر حمله‌ای پاسخ متقابل به همراه دارد ادعاهای ترامپ علیه ایران در سالگرد حملات ۱۱ سپتامبر شکست‌ میدانی مزدوران سعودی رئیس سنتکام را راهی عربستان کرد جزئیات عملیات ارتش یمن در جبهه‌های مختلف علیه مزدوران سعودی برنامه‌ریزی برای برگزاری نشست منطقه‌ای با حضور کشورهای ساحلی خلیج فارس «سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد سفر سخنگوی وزارت خارجه و هیئت رسانه‌ای بین‌المللی به لامرد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد

دیلی‌بیست: دولت ترامپ میانجی‌های مذاکره با ایران را به ستوه آورد

منابع مطلع در گفت‌وگو با یک روزنامه آمریکایی گفته‌اند دولت ترامپ با ارسال پیام‌های متناقض درباره شرایط مذاکره با ایران طرف‌هایی که میانجی رد و بدل کردن پیام بین تهران و واشنگتن هستند را به ستوه آورده است.
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۸ - ۲۳ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 August 14
کد خبر: ۱۹۲۸۷

به گزارش راهبرد معاصر ، چندین مقام آمریکایی و اروپایی در گفت‌وگو با روزنامه «دیلی‌بیست» گفته‌اند دولت «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا در حال ارسال پیام‌های متناقض و ناسازگار درباره شرایط برگزاری مذاکرات جدید با ایران است.

یک مقام سابق دولت آمریکا که از جدال‌های داخلی در دولت ترامپ در خصوص این موضوع آگاه است به دیلی‌بیست گفت: «همه چیز کاملاً آماتور است.»

 

روزنامه دیلی‌بیست نوشته آمریکا در طول ماه‌های گذشته برای نزدیک‌تر شدن به هدفش در خصوص برقراری گفت‌وگوهای دیپلماتیک با تهران تلاش کرده از طریق متحدانش پیام‌هایی برای ایران ارسال کند.

 

با وجود این، دو مقام فعلی دولت آمریکا و یک منبع آگاه دیگر می‌گویند تضارب آرا در داخل دولت ترامپ باعث ایجاد اختلال در روند این تلاش‌های دیپلماتیک شده است. این اختلافات باعث افزایش فشارها روی طرف‌هایی شده که به عنوان میانجی بین واشنگتن و تهران عمل می‌کنند. آنها می‌گویند از اینکه دائماً از تیم ترامپ پیام‌های متناقض دریافت می‌کنند به ستوه آمده‌اند.

 

وزارت خارجه آمریکا به درخواست روزنامه آمریکایی برای اظهارنظر درباره این گزارش پاسخ نداده است. علی‌رغم این، یک منبع بلندپایه آمریکا به دیلی‌بیست گفت: «دولت، کاملاً در این مسئله، یکپارچه است. رئیس‌جمهور به صراحت آمادگی خودش را برای دیدار با مقام‌های ایران جهت رسیدن به توافق با این کشور و رساندن ایران به آینده‌ای که شایسته آن است اعلام کرده است.»

 

در ماه‌های گذشته گزارش‌های متعددی درباره اختلاف‌های درونی در دولت ترامپ بر سر ایران منتشر شده است. منابع مختلف به عنوان مثال به اختلافات میان شخص ترامپ و «جان بولتون»، مشاور امنیت ملی کاخ سفید اشاره کرده‌اند. دیلی‌بیست ماه گذشته گزارش داده بود ترامپ در محافل خصوصی از اعضای کابینه خود خواسته فضای احتمال جنگ با ایران را تعدیل کرده و لحن تند خود در خصوص ایران را نرم‌تر کنند.

 

منابع آگاه گفته‌اند از جمله تناقضات در پیام‌های دولت آمریکا در خصوص مذاکره با ایران می‌توان به پیش‌شرط‌های آغاز مذاکره با ایران اشاره کرد. در حالی که «مایک پامپئو»، وزیر خارجه آمریکا برای مذاکره با ایران 12 شرط تعیین کرده، ترامپ بارها در سخنرانی‌هایش گفته آماده است بدون هیچ پیش‌شرطی با ایران سر میز مذاکره بنشیند.

منبع : فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار